versió lliure d’Otel·lo, de W. Shakespeare.

amb Caterina Alorda, Maria Bauçà, Albert Mèlich i Mercè Sancho de la Jordana.

direcció Joan Fullana / escenografia i vestuari Xesca Salvà / música Jaume Manresa / ajudant de direcció Joan Tomàs Martínez / llum i tècnic Rafel Febrer / assessorament artístic Txiki Berraondo.

Desdèmona, la bella i jove filla d’un dels homes més importants de Venècia, s’ha casat amb Otel·lo, un alt càrrec militar d’origen islàmic, enlluernada per les proeses guerreres d’aquest. Otel·lo ha ascendit al càrrec de conseller el jove i atractiu Cassio, càrrec al que aspirava Iago. Aquest, despitat i furiós, decideix venjar-se. Així doncs, comença una creuada contra Otel·lo manipulant-lo per tal de fer-lo embogir de gelosia, induïnt-lo a creure que la seva dona l’enganya amb Cassio. Otel·lo, fora de si, acabarà matant Desdèmona, i suïcidant-se.

O, de Corcada Teatre, és una versió lliure de l’Otel·lo de Shakespeare. Una síntesi particular, de creació contemporània, reduïda a quatre personatges, centrada en els temes essencials de la peça: La manipulació. La por. La desconfiança. L’enveja. El desig. La conspiració. El malson. El complot. L’invisible. El deliri d’Otel·lo, un personatge poderós qui, manipulat per Iago, és devorat pels malsons fins a perdre absolutament el control.

O és la història de la humanitat, de com els humans s’entredevoren en l’exercici del poder.