Una versió lliure de Les tres germanes, de Txèkhov.

amb Maria Bauçà, Poli Bauçà, Mercè Sancho de la Jordana, Magdalena Tomàs / direcció i dramatúrgia Albert Mèlich i Joan Fullana / escenografia i vestuari Xesca Salvà / tècnic Rafel Febrer / música Joan Fullana i Gori Matas / assessorament artístic Moreno Bernardi / assessorament lingüístic Esther Árias / construcció de l’escenografia Xisco Perelló / vídeo Gaizka Taro

Tres famílies compostes per tres germanes cadascuna, de tres situacions ben diferents, que veuen com els seus desitjos més profunds mai no els són satisfets. Tres camins que segueixen un mateix patró des de tres punts de vista molt allunyats.

Contextualitzada en els nostres dies, la peça ens parla de les pors i mancances de l’individu en decadència en un món on creix la pèrdua de valors i on la voluntat de créixer cada cop resulta més feixuga.

Olga, Maixa i Irina són tres germanes d’una família d’alt nivell adquisitiu russa, i alhora són tres germanes ancianes que viuen sense privilegis i sense patiment, però també són tres joves de barri que fan miracles per sobreviure i superar les vicissituds del camí que els ha tocat creuar. Totes i cadascuna d’elles cauran en una inoperància absoluta que les durà a prendre decisions convencionalment desoladores que els retornin la seguretat i el poder perduts, i les farà renunciar al seu desig wagnerià més pur: l’amor.